10 razlogov zakaj uporabljati filtrirano vodo

1. Filtriranje vode lahko zagotovi boljši okus in vonj pitne vode z odstranjevanjem klora, kemikalij, pesticidov, težkih kovin in bakterijskih nečistoč.


2. Vodni filtri odstranijo svinec iz pitne vode tik pred uživanjem in tako preprečijo vstop te škodljive snovi v telo.


3. Z nakupom filtra za vodo z RO dobite vir izvirno čiste pitne vode, ki stane veliko manj kot draga ustekleničena voda in zmanjša toksične odpadke v okolju. Ali pa, vas zaščiti pred vnosom bakterij in virusov, ki so v vodi, ki prihaja iz vodovoda v vaše pipe.


4. Vodni filtri močno zmanjšajo tveganje za nekatere vrste raka, vključno z rakom rektuma, rakom debelega črevesa in rakom mehurja, tako, da iz pitne vode odstranijo klor in klorne stranske proizvode, kot so trihalometani (THM).


5. Ogljikov vodni filter lahko selektivno odstrani nevarne onesnaževalce iz pitne vode, hkrati pa ohrani zdrave mineralne usedline, ki uravnotežijo pH pitne vode.


6. Pitje čiste, filtrirane vode ščiti telo pred boleznimi in vodi k večjemu zdravju in energiji.


7. Vodni filter zagotavlja čisto in zdravo vodo za pitje, pa tudi za kuhanje.


8. Vodni filtri zmanjšajo tveganje za bolezni prebavil za več kot 80 odstotkov z odstranjevanjem kriptosporidija, e-coli in giardije iz pitne vode.


9. Pitje čiste vode je še posebej pomembno za otroke. Vodni filtri zagotavljajo najbolj zdravo in primerno vodo za otroke, ki še razvijajo imunski sistem.


10.Vodni filtri ponujajo zadnjo obrambno črto med telesom in več kot 2100 znanimi toksini, ki so lahko prisotni v pitni vodi iz vodovoda ali steklenice.