generatorji ozona

Generatorji ozona namerno proizvajajo toksični plin ozon in so namenjeni za uporabo kot čistilci zraka za komercialne in stanovanjske objekte. Natančneje, namenjeni so za razkuževanje, ubijanje ali odstranjevanje nevarnih ali dražilnih delcev v zraku v zaprtih prostorih.

Generatorji ozona linije Pure Special Ozon so namenjeni čiščenju zraka prostorov različnih velikosti. S svojim delovanjem uničujejo viruse, bakterije, škodljive snovi, ščurke, žuželke, dim, mikroorganizme in prečistijo prostorski zrak. Naši generatorji so zasnovani s kremenčevo cevjo/ ploščami in koronskim izpustom, ki omogoča uporabo električnih lokov tako, da se molekule kisika delijo na način, da rekombinirajo in tvorijo ozon. Prenosni generatorji ozona so primerni za razkuževanje zraka in vode (za pranje sadje, zelenjave, mesa, rib). Z integrirano zračno črpalko zagotavljajo pravilno oddajanje ozona. 

 

Ponujamo več različnih ozonskih generatorjev, ki se razlikujejo glede na način ustvarjanja korona izpusta, in sicer s kremenom (najboljši način) ali keramičnimi ploščami. Naši modeli imajo digitalni časovnik in lahko proizvajajo od 5 do 80 g ozona/ h tako za vodo kot zrak; dva modela keramičnih plošč imata ročni časovnik in delujeta le za zrak. V spodnji razpredelnici boste našli različne modele, razlikujejo se glede na velikost prostora, katerega zrak naj bo očiščen z generatorjem, in – kot smo že omenili – na princip ustvarjanja korona izpusta.

Generatorji ozona
Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija