KDO SMO
pure h2o slovenija

Voda kot osnovni vir in dobrina človekovega življenja je za nas najpomembnejši faktor. Ne nazadnje je od nje odvisen obstoj vsakega živega bitja.

Kljub temu da več kot 70 % Zemljine površine prekriva voda, je le 1 % voda na svetu piten.

Voda je za pravilno in zdravo delovanje človeškega organizma zelo pomembna. Še več, brez vode ni življenja. Onesnaževanje voda, ki je vsakodnevno večje, prinaša v pitno vodo substance, ki so za človekovo telo in organizem škodljive. Te snovi in onesnaževala vode pomenijo neprimarne dodatke v vodi, kar jo naredi neprimerno za uživanje. Vse nenaravne in umetno pridelane snovi končajo ali na smetišču ali v odpadni vodi, ki se pogreza v zemljo. Zemlja absorbira umetne in za človeka nevarne snovi, ki jih posredno uživamo v vodi, ki prihaja v naš vodovod. 

Poleg teh nevarnosti nam naš prehiter vsakdan narekuje spremembo prehranjevanja, hkrati pa nas opozarja na potrebo po zaužitju ne le kakršne koli vode, temveč čiste pitne vode.

Poslanstvo PURE H20 je ozaveščati, raziskovati, svetovati in tržiti visokokvalitetne produkte na področju  kvalitetne čiste pitne vode, ter tako poskrbeti, da bo lahko imel vsak prebivalec Slovenije možnost uživati čisto pitno vodo ter se poleg tega znebiti vodnega kamna, ki ni le nadloga za hišne in industrijske naprave, temveč tudi za človekov organizem in človekovo telo.

Poleg tega, da smo ekskluzivni distributer za EcoWater v Sloveniji, ponujamo različne visokokvalitetne sisteme za prečiščevanje in filtracijo pite vode na osnovi reverzne osmoze. Zaupamo le najboljšim, saj se zavedamo pomembnosti uživanja 100-odstotno čiste pitne vode.

Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija