mehčanje vode

Trda je vsaka voda, ki vsebuje presežne minerale ali kovine, kot sta kalcij in magnezij. Čeprav je trda voda na splošno varna za uporabo, lahko povzroči različne težave, povezane s čiščenjem, življenjem rastlin, življenjsko dobo naprav in njihovo učinkovitostjo. V podjetju PURE H2O imamo tisto, za kar menimo, da je najboljše, trajnostno in najučinkovitejše zagotovilo, in sicer je to mehčalni sistem vode, ki bo za vas naredil vse, da se znebite vodnega kamna.

 

Čista, mehka voda je popolna čutna izkušnja. Z uporabo mehčalnega sistema vode boste lahko v prihodnjih letih začutili mehkobo, okusili razliko in videli svetlost oblačil. Poleg tega bodo vaši lasje ter koža postali mehkejši. 


Naši sistemi za mehčanje vode zagotavljajo čiščenje trde vode v vašem gospodinjstvu z odstranitvijo kalcija, magnezija, železa in usedlin iz vode. Ko bodo ti elementi, ki proizvajajo trdo vodo, odpravljeni, boste lahko uživali prednosti mehke vode. 


Poglejmo si nekaj prednosti, ki jih boste pri uporabi enega od spodaj navedenih mehčalcev še posebej opazili:


- zmanjšano kopičenje kamna na kadi, koritih, pipah in stenskih ploščicah -

- odstranjevanje madežev na stekleni posodi, ostali posodi in jedilnem priboru, ki jih povzroča trda voda -

- bolj belo in svetlejše perilo ter 50 % zmanjšana uporaba detergenta -

- daljša kakovost oblačil in trpežnejše naprave -
- zmanjšanje kopičenja umazanih delcev na ceveh in s tem manjša poraba energije grelca vode do 29 % zaradi zmanjšane akumulacije  -
- ohranjene življenjske dobe naprav, ki zahtevajo uporabo vode, kot so pralni, pomivalni in kavni avtomati -
- zmanjšana količina uporabe čistilnih sredstev in odpadne vode, ki odteka v odtok in nazaj v podzemno vodo in/ali vodni sistem v vaši skupnosti -

 

Predstavljamo vam dve kolekciji sistemov za mehčanje vode. 

Če želite, je lahko v vašem domu najinovativnejši in tehnološko izpopolnjen sistem za mehčanje vode, v katerem je nameščen brezžični sistem wi-fi, ki vam omogoča direktno povezavo z informacijami o porabi vode, količini zmehčane vode ipd. S pametnim telefonom ali tablico je EcoWater eVolution zagotovo za vas.

Če vam inovativnosti niso pomembne, a kljub temu želite mehko vodo v vašem domu ali drugem objektu, priporočamo enostavnejši model kolekcije WaterBoss.

V nadaljevanju si lahko ogledate obe kolekciji sistemov. Za informacijo, kateri sistem za mehčanje vodeje za vaš dom najučinkovitejši, se lahko obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo brezplačno svetovali.

ECOWATER eVolution

Odpravlja uporabo škodljivih spojin v proizvodnem procesu ter tako skrbi za zaščito in zdravje uporabnika.

Več
WaterBoss

Sistemi za mehčanje vode so od leta 1991 edinstveno zasnovani in imajo patentno zaščiten inženiring.

Več
Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija