Pure star office

Postavite ga kjerkoli želite, saj ne potrebuje priključka za vodo.

Moderna kompozicija za filtriranje vode v obliki majhnega sistema za filtracijo vode. Ta priročna rešitev vam bo zagotovila popolno čisto vodo, kjer koli želite – tudi v prostorih brez vode ali sanitarij. Ta sistem je primeren ne le za kuhinjo, temveč tudi za pisarne, uprave in številna druga mesta, kjer ni dostopa do vode. Ker naprava za svoje delovanje tako ne zahteva priklop na vodo, je njena namestitev tudi zelo enostava – samo postavite sistem, kamor želite, in ga vklopite v električno napajanje.

Popolno čisto vodo zagotavlja integrirana sestava reverzne osmoze s proizvodno zmogljivostjo do 200 litrov na dan. Omogoča hitro filtriranje vode, zahvaljujoč spodbujevalni črpalki. Na izbiro imamo štiri temperature – voda sobne temperature, voda na 50 °C, voda na 85 °C ter voda na 95 °C. Preprosto vlijte vodo iz pipe v rezervoar, vgrajeni sklop vodnega filtra pa naredi vse ostalo. Reverzna osmoza poskrbi za izvirno čisto vodo, v sestavi pa je dodatno nameščen antibakterijski vložek, tako da je varnost uporabe vode zagotovljena.

Naprava sama nadzoruje kakovost vode in zagotavlja informacije o potrebi po zamenjavi. Poleg tega nadzorna plošča prikaže podatke o kakovosti vode v rezervoarju in kakovosti očiščene vode (TDS merjenje dotočne in prečiščene vode).Office 1
PURE STAR BUSINES

Dimenzije (višina x širina x globina)

38,8 cm x 18,3 cm x 44 cm
Kapaciteta rezervoarja vhodne vode
5l
Kapaciteta rezervoarja filtrirane vode:
1,5l
kapaciteta tople vode(90°C)
27 l/h
teža
7kg
Napajanje
220 - 230V/50 Hz
Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija