Sistemi za filtracijo z reverzno osmozo

Kakovost pitne vode v vašem domu ali delovnem okolju lahko ustreza določenim lokalnim standardom, vendar morda ne bo ustrezala vašim. Voda, ki prihaja v vaše pipe, ponavadi vsebuje raztopljene kovine, vključno s svincem in železom. Najverjetneje vsebuje tudi nitrate, klor in mineralne soli. Voda iz pipe lahko vsebuje tudi druge nezaželene snovi, kot so sulfati, živo srebro, azbest in arzen. Z uporabo čiste pitne vode, ki jo pridobite z uporabo sistema za prečiščevanje pitne vode, ste lahko prepričani, da so te snovi v vaši pitni vodi učinkovito odstranjene. Sistemi za filtracijo vode PURE H2O pripravijo vodo idealno za pitje, pripravo kave in čaja, kuhanje, ledene kocke, priporočljiva je za otroke, sobne rastline, parne likalnike in ostalo. 


Prepričani smo, da je najprimernejša in edina rešitev za temeljito filtracijo in pripravo popolnoma čiste pitne vode reverzna osmoza, saj ta predstavlja v svetu najfinejši filter, ki prečisti vodo na podlagi najtemeljitejšega postopka čiščenja vode, tako da potisne vodo skozi delno prepustno membrano in na njej izloči raztopljene trdne snovi. Naši sistemi, zasnovani na reverzni osmozi, zagotavljajo 100-odstotno čisto pitno vodo.


Ne nazadnje je filtracija najučinkovitejši način pripravljanja čiste pitne vode, saj se s filtracijo znebimo plastenk in morebitne odvečne embalaže, ki jo po uporabi zavržemo in dodatno onesnažujemo okolje.


Pure H2O ponuja
raznovrstne sisteme za filtracijo vode z reverzno osmozo.
 Kateri je pravi za vaš dom? Naši strokovnjaki vam lahko na podlagi rezultatov vašega preizkusa vode nudijo strokovne nasvete o prednostih sistemov in vam pomagajo pri najučinkovitejši rešitvi za vaš dom.

Elite

Pretočni sistem za filtracijo vode, brez rezervoarja.

Več
Pure star

Vodni dispenzer z vročo in 

hladno vodo.

Več
Pure star Business

Samostoječi vodni dispenzer z vročo in hladno vodo.

Več
PURE STAR OFFICE

Postavite ga kjerkoli želite, saj ne potrebuje priključka za vodo.

Več
Basiss

Podpultni sistem za filtracijo vode z rezervoarjem.


Več
Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija