Industrijski

sistemi

Raziskujemo in načrtujemo komercialne in industrijske sisteme za čiščenje in mehčanje vode za šole, hotele, apartmaje, zdravstvene in zobozdravstvene ustanove in vse ostale objekte, ki uporabljajo večjo količino vode ter potrebujejo visokokakovostno vodo za učinkovite rezultate opravljanja svoje dejavnosti. Nenehno vlagamo v raziskave, da svojim strankam zagotovimo najučinkovitejše, inovativne in okolju prijazne izdelke in tehnologijo.

Industrijski sistemi so skladni s standardnimi komponentami in ustrezajo široki paleti industrijskih sistemov za prečiščevanje vode. Zagotavljamo vam, da boste z uporabo naših sistemov prihranili pri energiji, obratovalnih stroških, popravilih vodovoda in splošnem vzdrževanju. Poleg tega vam bo naš sistem zagotovil pripravo vode za najučinkovitejše rezultate delovanja vaših storitev.

Nudimo tako industrijske sisteme za mehčanje vode kot tudi sisteme za odstranjevanje železa, mangana in podobnih škodljivih snovi. Naši strokovnjaki vam bodo glede na vaše potrebe svetovali pri odločitvi za trajnostno rešitev.

Industrijski sistemi
Kontakt

Za dodatne informacije, svetovanja, servis ali kakršno koli drugo informacijo nas lahko kontaktirate na: 

info@pureh2o.si
Srebrniče 18a, 8000 Novo mesto, Slovenija